Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако не пътуваш с тази кола в чужбина, няма никакво значение, дали дискутираното устройство работи или не.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Кое е естествено При мен когато е включена буксата на работещо неработещата ми навигация немога да си сверя минутите на часовника Мога само да превключвам различни часови пояси
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
        Кое е естествено При мен когато е включена буксата на работещо неработещата ми навигация немога да си сверя минутите на часовника Мога само да превключвам различни часови пояси
        Пътувам с колата в чужбина и искам да си ползвам навигацията.
        Да, мога да си сверявам часовника - все пак не работи навигацията.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
          Кое е естествено При мен когато е включена буксата на работещо неработещата ми навигация немога да си сверя минутите на часовника Мога само да превключвам различни часови пояси
          Естественото се състои в това че:
          Когато ти е включена навигацията то тя си сверява часовника на часа които и дава сателита.
          А още по естествено е когато си махнал буксата отзад в багажника на навигацията,и си връткаш копчетата на ИЦС-а да си сверяваш часовника по показанията или на гсм-на ти или по радио хоризонт.Като в тази функция имаш възможност да си сверяваш и минутките.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Дай тогава съвет на Tempras какво да направи така че навигацията чрез сателита да започне да му сверява часовника Ако това се случи той може би ще си ползва устройството
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• В България часовника никога няма да му е верен
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Все ми е тая за часовника. Искам да си ползвам навигацията и скапаното CD да заработи.
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Добре де,освен зелената букса има още една с черен кабел.Тя закачена ли е отзад на устройството?

Comment

• Да. Тя не е ли за антената?

Comment

• да,ама освен да е изгоряло устройството или да не е закачено на ицс-а,друга причина няма да не работи.

Comment

• Според мен си е заминало. Ако някой има за продан да пише на ЛС.

Comment

• Колеги днес забелязах, че не ми светят стоповете - нито третия , нито другите. Възможно ли е да има връзка с онова зелено реле заради което не ми светят стрелките на мигачите в купето или е нещо друго. Имат ли отделен бушон? Междудругото ми дойде лявата стрелка и двете при габарити. Т.е. нямам стрелка само при десен мигач...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                            Колеги днес забелязах, че не ми светят стоповете - нито третия , нито другите. Възможно ли е да има връзка с онова зелено реле заради което не ми светят стрелките на мигачите в купето или е нещо друго. Имат ли отделен бушон? Междудругото ми дойде лявата стрелка и двете при габарити. Т.е. нямам стрелка само при десен мигач...
                            Предпазителите, касаещи стоповете са F1 и F11 в таблото под волана (броят се отляво-надясно и отгоре-надолу). Но може проблемът да е в неработещ контакт на педала или в зелената кутия отдясно до таблото с предпазителите (клюкарката).
                            Това за лявата стрелка не го разбрах.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Предпазителите, касаещи стоповете са F1 и F11 в таблото под волана (броят се отляво-надясно и отгоре-надолу). Но може проблемът да е в неработещ контакт на педала или в зелената кутия отдясно до таблото с предпазителите (клюкарката).
                              Това за лявата стрелка не го разбрах.
                              Благодаря ,колега, че се отзоваш на проблемите ми...
                              За стрелките - лявата работи, на аварийни работят и двете, на дясно като дам ръчката дясната не работи сама , но мига копчето на аварийните.... Но големия проблем сега ми е за стоповете.Утре ще проверя бушоните...
                              Last edited by qpwo; d.m.y г., 21:36.
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                                За стрелките - лявата работи, на аварийни работят и двете, на дясно като дам ръчката дясната не работи сама , но мига копчето на аварийните....
                                След време няма да ти работи при никакви положения...не се притеснявай

Comment

Working...
                                X